GLATT OCH TREVLIGT

Bitter, men glad

Kategori: Allmänt

Ok, först tänker jag tillåta mig själv att vara lite bitter. Här är därför en lista på saker som jag lärt mig det senaste året. Saker som jag INTE ville lära mig.
 
- Man kan inte lita på någon. Personer som man var SÄKER på var rättskaffens och ärliga kan helt plötsligt ändras och bli sneaky.
- Man tror inte att man kan vara SÅ ledsen under SÅ lång tid och ändå överleva. Det kan man och det gör man...
- Kärleken är tydligen inte evig. Jag är ledsen att behöva säga det till alla som är förälskade och kära, men det kan komma en dag när den som du trodde var din älskade och bästa vän säger att hen inte älskar dig mera.
 
Sådär, nu säger jag bara som avslutning ett moget FU till alla Camillor världen över och övergår till en positiv "idag är jag så glad för att"-lista.
 
Idag är jag så glad för att:
- Jag äntligen hittat en smutsrosa och billig top. (Färgen är ju så enormt inne nu i vår, fast jag vet att jag inte passar särskilt bra i den, så det var bra att den var billig.) 
- Påskharen kommer att kunna komma i lugn och ro tack vare att antalet platser som han måste besöka har minskat. Det har tydligen gått ut en världsomspännande policy att inga Camillor, eller de som väljer att umgås med dem, kommer att få några besök. Synd för dem, men tur för oss! (Hoppla, där blev det visst lite bittert igen!) Ett extra plus är att jag redan införskaffat ett påskris! Jag har börjat med att klä det i lite sobert grått vitt och svart och tänkte sedan toppa upp med gult och grönt när vi kommer närmare påsk. 
- Jag har fått ett tändsticksaskfodral. För ett halvår sedan startade jag ett projekt som går ut på att när jag ser pantburkar, t ex vid sidan av vägen när jag kommer cyklandes, så måste jag stanna och plocka upp dem. Pengarna som jag får för panten får, nej förresten MÅSTE, jag köpa något riktigt onödigt för. I höstas köpte jag fyra Josef Frank-tabletter (egentligen inte tillräckligt onödigt) och igår köpte jag ett tändsticksaskfodral för 245 kr. Detta var i alla fall en riktigt onödig och perfekt sak att köpa!