GLATT OCH TREVLIGT

Julen snart slut

Kategori: Allmänt

Julen är snart slut och det känns både tråkigt och skönt. 
Nu närmar sig julen sitt slut och det känns både sorgligt men också lite skönt. Det har varit ett några jobbiga och deppiga dagar under julen men också enkel roliga dagar. Det har till exempel varit roligt och härligt att ha alla mina tre vackra barn hemma och kunna träffa dem. Jag fick gå till kyrkan på julafton och sjunga julsånger och för första gången i hela mitt liv gjorde jag lagom mycket julmat. Den räckte till julafton och det blev en mindre rest kvar till juldagen. Punkt. 
Jag har också firat min födelsedag på ett trevligt sätt. Jag blev väckt av mina tre vackra barn och öppnade presenter. Sedan åkte jag, Bästa L och Fine H till Stockholm och jag fick ha en "bestämmardag". Lilla M var tyvärr sjuk och fick stanna hemma. Jag fick gå på Nordiska museet, fika på Vetekatten och shoppa. Dagen avslutades med middag på en italiensk restaurang (Adria) som var väldigt trevlig. 
(null)

(null)
Just nu med julen avklarad, känns allt ganska lugnt. Något som också känns bra är att det verkar ha ordnat sig med nyårsafton. Vi ska ordna middag tillsammans fem eller sju personer och det kommer att bli jättetrevligt, speciellt eftersom jag köpt en väldigt fabulous kjol som jag planerar att ha på mig. 
(null)