GLATT OCH TREVLIGT

Finally Friday!

Kategori: Allmänt

Denna vecka har trots allt gått fort fast den har faktiskt varit ganska jobbig. Måndagen och tisdagen gick åt till mitt styrelseuppdrag som denna vecka innebar att jag skulle skicka ut en kallelse med diverse bilagor. Man kan ju tro och tycka att det inte är någon speciellt märkvärdigt uppgift. När det hela skulle skickas ut visade det sig såklart att allt material inte var klart utan skulle diskuteras och redigeras. Jag hade satt en deadline i mitt huvud att klockan 20.00 skulle det hela vara skickat. Kl 22.30 gick mailet iväg.

På tisdagsmorgonen visade det sig att alla inte fått mailet och att pdf-filerna dessutom såg konstiga ut när man öppnade dem. Så i princip hela tisdagen gick också åt till det här mailet. Sedan rullade resten av dagarn på med jobb och mera jobb.När jag kom hem från jobbet idag hade jag en tydlig målbild. (Det är ju viktigt att man har sådana). Så här såg den ut:
(null)
Det var den målbilden jag såg framför mig när jag tog min sexkilometersrunda, som stod på min todo-lista för fredagen. 
Sedan blev det mat och slappning. Och laddande inför frukosten i morgon. Allt är förberett i kylen och jag är så excited!
(null)