GLATT OCH TREVLIGT

Idag är jag så glad för att...

Kategori: Allmänt

Idag och igår har det varit lite deppigt. Det låter otacksamt att säga det, när jag precis har varit utomlands, men det är sådant som man inte styr helt över. Sommaren är inte alls kul. Jag har verkligen försökt göra sådant som man ska göra, läsa, slappa och ha semester. Sedan råkar man kolla på Facebook. Där är det parbilder i solnedgången, det skrattas med kompisgäng och dricks rosévin. Det är lätt att bli lite illamående av all denna lycka...
 
I alla fall så är jag väldigt glad idag för att:
- Jag nu är ägare till fyra aldeles förtjusande Y-stolar. Jag älskar formen på dem och förstår att de blivit en klassiker. Jag känner lätt att de var värda tre veckors arbete! Nu är jag sugen på ytterligare en i någon färg.
- Lilla M och Bästa L kommer hem idag, så imorgon kommer jag ha lite sällskap och inte ha så mycket tid att gå och deppa.
- Jag tappade bort mitt MasterCard i skogen idag och var tvungen att spärra det. Tänk vilken tur att jag tappade bort det idag och inte för en vecka sedan när var var i Marseille! Man får ju ändå ge mig det, att för att vara deppig är jag ända ganska bra på att se det positiva!
Någonting mer att vara glad för: jag har ett fräsigt blommigt träningslinne!