GLATT OCH TREVLIGT

Covid-chock

Kategori: Allmänt

Efter en intensiv helg med oktoberfest-spelning, repetition med countrybandet och besök på Stockholms miniatyrmässa följde ett par hektiska dagar i skolan. 
Allt rullade på som det skulle fram till onsdagen då jag plötsligt började känna mig lite dålig. På kvällen var jag ganska säker på att jag höll på att bli sjuk. Detta kom väldigt olägligt eftersom jag hade mycket att göra både före, under och efter helgen. 
För att ligga "steget före" bokade jag direkt en tid för att covid-testa mig. På torsdagen kände jag mig rätt så klen och hade feber. Jag tog mig ändå iväg för covid-testet, eftersom jag tänkte att det kunde var bra att få veta att det INTE var covid-19. Desto större blev chocken när meddelandet från 1177 anlände med beskedet att jag fått Corona!
Jag antar att det är straffet för att jag var ute och roade mig, var på lokal, hängde med mitt band och levde bohemiskt musikerliv. 
Så nu är jag mitt i min 7-dagars karantän. Jag slappar, kollar på serien Squid games och pysslarmed dockskåpet. Detalj nog ordna sig det här!
(null)

(null)