GLATT OCH TREVLIGT

London

Kategori: Allmänt

På måndagen satte jag mig på tåget och bytte landsbygd och får mot storstad och åkte till London. 
En av mina bästa grenar är ju "gå i storstad" så det känns perfekt att avsluta Englandssemestern med några dagar här. 
Igår startade jag dagen med ett dockskåpsärende. Jag hade lyckats hitta en affär där de såg ut att sälja dockskåpssaker. Den här affären ligger rätt långt utanför själva stan, så det var ett litet företag att ta sig dit.  
Jag tog tunnelbana till Brixton och sedan en buss som jag åkte med ända till bussgaraget. Och där var hobbyföretaget som bland mycket annat sålde dockskåpsgrejer. 
Det visade sig inte vara en affär utan ett företag som säljer saker och skickar, men de hade en disk, så man kunde handla saker. 
Det som var lite jobbigt var att man inte kunde gå runt och titta själv utan kassören gick och hämta det man pekade på i en tjock katalog. 
Kanske var det tur att jag inte kunde gå och plocka själv för då hade jag nog ruinerat mig. Det var också tur att kassören var så tålmodig. Han hämtade, lade tillbaka och bytte ut, när jag velade hit och dit. Han var till och med det och hade synpunkter på vilka kakelbårder som kunde vara snyggast i mitt dockskåpsbadrum. 
Efter att ha tagit mig tillbaka till London centrum igen ägnade jag dagen åt Victoria and Albert museet och allmänt tittade i affärer. Det var en härlig dag!
(null)

(null)