GLATT OCH TREVLIGT

En sjuk dag

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en ganska sjuk dag. Jag har inte varit sjuk, men många sjuka saker har hänt. 
  • Till att börja med så har jag spelat med ett av mina band i Linköping. Vi åkte iväg och sedan spelade vi på en lastkaj i ett industriområde. Där spelade vi tillsammans med ett annat illustert band vid namn Helmut Jederknüller. Som vanligt uppträdde Schwedenbomben i flamingokostymer. Bara det är ganska märkligt och sjukt om du frågar mig. Det är också ganska sjukt att jag åkte med och sjöng ensam. Sjukt och modigt!
  • Under tiden som spelningen pågick så grillades det och här kommer det andra sjuka som hände idag. Jag grillade bratwurst. Just det är inte så konstigt, eftersom spelningen hade lite tyskt tema och eftersom jag gillar korv. Det konstiga var att jag hade köpt färdig potatissallad att äta till. Jag minns inte när det hände senast att jag köpte en Ryyds färdiga potatissallad senast. 
  • Det tredje och kanske allra sjukaste som hände idag var att vi åt lunch på Burger King. Jag minns faktiskt inte när jag gjorde det senast heller. Kände mig helt vilse när jag kom in. Man beställde i en automat och hämtade sedan sin hamburgare när ens nummer kom upp. Helt sjukt!
(null)

(null)