GLATT OCH TREVLIGT

Också en jul

Kategori: Allmänt

Så har ännu en julafton förflutit. Jag började med att titta på sista delen av julkalendern och åt smörgås av rågsiktkaka. Sedan åkte jag iväg till Stockholm. Jag hade några julklappsärenden så jag började med en sväng på Åhléns och sedan NK. Efter att ha köpt några julkulor för halva priset gick jag till hotellet. Denna gång hade jag bokat rum på Villa Dagmar. Hittills (innan jag sovit och ätit frukost) är jag extremt nöjd. Det känns så rent, fräscht och lyxigt. 
(null)

(null)
På eftermiddagen tog jag en promenad till Nordiska museet. Där tog jag en smörgås och lyssnade på vacker pianomusik. Lagom till Kalle Anka gick jag tillbaka till hotellet och drack kaffe. Jag hade med mig egna praliner. Varför ska man köpa dyra praliner när man gör så goda själv? 
(null)

(null)
Klockan 17 var jag på julbön i Hedvig Eleonora kyrka på julbön. Mysigt ändå att sjunga lite julpsalmer och bli välsignad. 
(null)
Klockan 20 hade jag bord på Diplomat. Jag försökte få ett lite tidigare bord men det var så fullt så det gick inte att ändra. Det blev hur som helst väldigt lyckat. Jag satt bredvid en söt hund och middagen var väldigt god. Det har varit en väldigt bra dag! Förutom att det varit den speciella dagen julafton. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)